Vacancies

Working at HEC-Holland means forming part of a close and committed team. Here at HEC we put effort in caring for our clients needs. We are proud of our company and our solutions we offer our customers with the challenges the Cable and Wire industry give us.

HEC-Holland keeps on growing and this brings career oppotuinites for you. We regularly are on the look for jobs like account manager, administrations, financial controller, production worker or marketeer. Keep a look on our job vacancy page for updates.

Financial Controller

(32 – 40 uur)

Ben jij een financial die grip heeft op de financiële organisatie? Heb je zeer goede kennis van Exact, kun je periodieke rapportages verzorgen en het MT adviseren? Wil je graag een ‘meewerkende collega’ zijn van een kleine financiële afdeling binnen een dynamische organisatie? Reageer dan nu!

Functieomschrijving

In de functie van junior financial controller breng je verbinding en inzicht binnen de afdeling finance en richting de commerciële organisatie. Je bewaakt de financiële koers en stuurt bij waar nodig. Je overziet risico’s, je signaleert trends en analyseert de financiële rapportages. Deze inzichten zet je in om de verdere optimalisatie van de bedrijfsvoering te faciliteren.

Werkzaamheden zijn:

 • Het opstellen van financiële rapportages;
 • Financieel advies geven aan het management team;
 • Het monitoren en bewaken van de financiële resultaten van de organisatie;
 • Het evalueren van de financiële resultaten;
 • Het opstellen van financiële plannen en budgetten;
 • Contact onderhouden met de accountant;
 • Het (mede) verzorgen van de financiële administratie in samenwerking met de financieel medewerker;
 • (Mede)zorgdragen voor fiscale zaken, waaronder BTW-aangiftes en controles;
 • Het bedenken en uitvoeren van verbeteringen voor de financiële administratie;
 • Voorstellen doen ter verbetering van de kostenbeheersing en inzichten in opbrengsten;
 • Het inrichten van het financiële en commerciële dashboard.

Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO opleiding (richting BE, finance, accountancy of control);
 • Uitstekende kennis van Exact;
 • Je hebt de ambitie en drive om financiële processen te verbeteren;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Interesse in het werken met gedreven en enthousiaste collega’s.

Verder ben je een echte teamplayer, accuraat, zelfstandig, stressbestendig, communicatief vaardig en proactief. Je bent een echte zelfstarter en laat het kaas niet van je brood eten.

 

De organisatie

HEC-Holland is een gespecialiseerde distributeur van grondstoffen en halffabricaten voor de productie van on- en offshore backbone kabelsystemen voornamelijk binnen Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem en heeft daarnaast een kantoor in Shanghai, China en een partner kantoor in Seoul, Zuid-Korea. Verder heeft het bedrijf een eigen productie/distributie centrum gevestigd in Tilburg. Alsmede 2 distributiecentra in Finland en Zweden. Er heerst een open en ondernemende cultuur waarbij de medewerkers uitgedaagd worden om het beste uit zichzelf te halen om zo succesvol te kunnen zijn voor zichzelf en de organisatie. Je komt te werken in een enthousiast, ambitieus en energiek team.

Arbeidsvoorwaarden

De functie is voor 32 tot 40 uur per week. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en ligt tussen de € 2800,- en € 4000,- bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast is er een goede pensioenregeling en reiskostenregeling. Je komt samen te werken met een fijn team van collega’s waar ook veel ruimte is voor plezier naast het harde werken.  

Solliciteren

De werving en selectie voor deze vacature is exclusief uitgezet bij Recruiters aan de Rijn. Om te reageren of voor vragen, kun je contact opnemen met Yvette Sanders- van der Leeuw, Tel: 06-50612289, mail: yvette@recruitersaanderijn.nl.

jobs and vacancies HEC-Holland

Contact

For more information please contact our office:
+31 (0)26 379 2767 – info@hec-holland.com